LinkedIn er verdens største faglige netværk med mere end 500 millioner brugere - spredt rundt i mere end 200 forskellige lande. Gennem annoncering på LinkedIn kan du dertil målrette annoncerne helt præcist til de beslutningstagere der endnu ikke følger din virksomhed. En anden vigtig pointe og fordel ved annonceringen er at fire ud af fem brugere på LinkedIn er beslutningstagere hvilket giver dig mulighed for at kommunikere dit budskab direkte til de allermest relevante personer.  

LinkedIn er som annonceringsværktøj top-funnel fokuseret. Dermed er LinkedIn særligt stærkt ved annoncering for de mere komplekse ydelser og produkter. Hvad enten målsætningen er at skabe leads, drive trafik til dit website, eller når du har fokus på at øge kendskabet til dit brand.  

Annoncering på LinkedIn er samlet set yderst effektivt for B2B virksomheder, eller for dig som skal rekruttere nye medarbejdere. Du har mulighed for at lave annoncer med forretningsorienteret indhold der er direkte målrettet virksomhedens beslutningstagere - eller personer i samme segment. 

Du kan segmentere detaljeret ud fra eksempelvis: 

  • Branche 
  • Stilling 
  • Funktion
  • Demografi 
  • Medlemskab af grupper 

Det giver dig mulighed for at skræddersy jobopslag eller produktannoncer med specifikke budskaber til de rette personer i målgruppen. 

Dine annoncers placering på LinkedIn afhænger af annonceformatet. Som udgangspunkt kan annoncerne placeres i brugernes news feed, i sponsorerede InMails eller som tekstannoncer i højre side af LinkedIn.  

Derudover har LinkedIn en kampagnemålsætning som henvender sig direkte til dig der ønsker at samle leads af den ene eller anden slags. Via LinkedIn kommer du i det fleste tilfælde til at betale en højere pris pr. klik eller lead end via andre platforme. Med den rigtige opsætning, det korrekte budskab og den korrekte målretning vil kvaliteten af dit output også være høj. Som betalingsmodel kan du vælge CPM (pris per tusinde visninger) eller CPC (pris per klik).  

Ønsker du mere information om LinkedIn, kan du kontakte os på info@1stplace.dk eller på 51937169.