Inspirer dine potentielle kunder med Instagram Ads!  

Siden 2012 har Instagram været ejet af Facebook hvilket har tilføjet en ekstra fordel til den i forvejen effektive branding-kanal. Som en del af Facebook-familien har Instagram nemlig adgang til de samme stærke segmenteringsredskaber som Facebook (læs evt. Facebook annoncering for mere information).  

En klar fordel er at du typisk kan vise annoncer til meget lave priser på Instagram til dem der allerede har interageret med din side på Facebook eller omvendt. Derfor kan kampagnerne køres optimalt på disse platforme samtidig. Det afhænger naturligvis af om dine kunder er at finde på begge medier. 

Der er nemlig stor forskel på dem da instagram, til forskel for Facebook, er et udpræget visuelt medie. Det egner sig rigtig godt til at inspirere mulige kunder med flotte billeder og videoer. Derfor er Instagram et perfekt sted at annoncere hvis du opererer indenfor visuelt orienterede brancher, såsom boliginteriør, tøj, smykker, mad osv. Og derfor er platformen også et meget effektivt branding- og loyalitetsskabende værktøj for B2B virksomheder. 

På Instagram kan du vælge mellem 4 forskellige annonceformater: 

  1. Billedannoncer 
  2. Videoannoncer 
  3. Karruselannoncer 
  4. Annoncer i stories 

En meget spændende mulighed er at lave sine billed- og karusselannoncer om til deciderede shoppingannoncer. Med shoppingannoncer kan du tagge op til fem produkter pr. billede eller op til 20 produkter pr. karrusel og tilføje filtre eller billedtekster. Ikke mindst kan du opsætte en beskrivelse af produktet, angive en pris og gøre produktet klikbart med et link som leder kunden direkte til produktet på din webshop.  

Via annoncering kan du på Instagram opnå en lang række målsætninger, udover blot rækkevidde og visninger. Det kan være: 

  • Trafik til dit website 
  • Konverteringer (f.eks. køb på din webshop) 
  • Tilmeldinger til dit nyhedsbrev 
  • Flere installationer af din mobilapplikation 
  • Flere afspilninger af din video 

Ønsker du mere information om Instagram, kan du kontakte os på info@1stplace.dk eller på 51937169