SharpSpring tilbyder full-featured marketing automation. Herunder indgår CRM og marketing automation som vi hos 1st Place arbejder med hver dag. Det gør at vi får mere overblik og dermed overskud til at håndtere vores kunder bedst muligt. CRM-funktionen hos SharpSpring er dog kun én af mange funktioner som de tilbyder. 

Hos 1st Place er vi sølvcertificeret partner. Det gør at vores kunder igennem os kan købe sig adgang til SharpSpring og følge med i de kampagner som vi har lavet for dem. Derudover kan din virksomhed også bruge de funktioner SharpSpring tilbyder.

Hvis din virksomhed eksempelvis vil have 1st Place til at stå for Facebook Ads men selv vil sende nyhedsbreve ud, så kan du selv lave, designe og sende dem igennem SharpSpring, samtidig med at du kan se hvordan 1stPlace udarbejder dine Facebook annoncer og forhåbentlig forbedrer din forretning. På den måde tilbyder 1st Place, igennem SharpSpring, god gennemsigtighed, alt sammen så du er tilfreds. 

SharpSpring har mulighed for at lave helt nyt, udvalgt content. F.eks. kan du lave og udbyde e-mails, landingssider og white papers igennem SharpSpring. Dertil kommer at du nemt kan se hvordan disse perfomer. SharpSpring kan tilmed kobles sammen med Google Ads så du får mulighed for at analysere på den data dine landingssider genererer, på en nem og simple måde. 

Således er SharpSpring essentiel for vores inbound marketing som er hele vores forretning.  

Det er også derfor at vi, hos 1st Place, har valgt at blive partner og derved sikre at vi har indflydelse på programmet som er så vigtig for vores hverdag. Faktisk kan du også have indflydelse. Hvis du køber SharpSpring igennem 1st Place, kan du blot ytre dine ønsker så bringer vi det videre til SharpSpring som derefter vejleder dig og/eller os til en fælles, bedste løsning. 

Hos 1st Place kan du spare penge ved at købe din SharpSpring licens igennem os. Vi har rettigheden, grundet vores sølvcertificering, til at sælge SharpSpring adgange. Vi kan bare gøre det billigere! 

Kontakt os for et uforpligtende, skræddersyet tilbud.